Uspešen zaključek Sejma rabljenih učbenikov

V petek, 6. septembra, in v soboto, 7. septembra, je dogajanje v Rožni dolini popestril letošnji Sejem rabljenih učbenikov, ki je tudi tokrat pritegnil veliko dijakov in njihovih staršev.

Sejem se je pričel v petek ob 12:00 in dijaki so se začeli zbirati na velikem igrišču v Rožni dolini, kjer so si obložili svoje stojnice z rabljenimi učbeniki, da bi jih prodali svojim mlajšim kolegom. V popoldanskih urah po zaključku srednje šole so sejem obiskali tudi tisti, ki so si želeli zagotoviti ugodno rabljeno literaturo.

Po komentarjih obiskovalcev, je bil sejem tudi letos izjemno uporaben in praktičen za vse tiste, ki ne zmorejo ali se jim ne zdi smiselno kupovati novih učbenikov. V okviru projekta je potekala tudi dobrodelna akcija zbiranja šolskih potrebščin, kjer smo zbrali kar nekaj prispevkov, ki jih bomo predali Rdečemu križu – Območno združenje Ljubljana.

S samo izvedbo sejma smo na Zvezi ŠKIS zadovoljni in se že veselimo Sejma rabljenih učbenikov 2014. Zahvaljujemo se vsem, ki so darovali, in kakorkoli drugače pomagali pri izvedbi dogodka.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS