V Slovenijo prihaja mednarodno priznana šola za DJ-e

The School Of House in KO-Events s ponosom predstavljata izobraževalna seminarja “DJ&Industry” namenjen DJ-em, booking agentom in managerjem, ter “Event&Organization” ki je namenjen organizatorjem dogodkov in vsem, ki se želijo poučiti o tem. Predavatelji prinašajo znanje iz organizacije največjih festivalov na svetu, Tomorrowlanda in Mysterylanda.

Predavatelji:

– Ed Overvest
– Jan Maarten Hartong 
– Rogier van Twuijver 
– Victor Coral 
– Pavle Kostadinović
– Aleš Prestor 
– Vedran Meniga
– Vanillaz

 

Seminar Event & Organization

Vsak teden se na Nizozemskem zgodi neverjetno število elektronskih eventov – od masivnih indoor rave-ov, do butičnih festivalov. Ob vseh on-off dogodkih je tudi klubska scena še kako živa. Izvajalci in lokacija so velikokrat ključni za uspeh. Za vrhunsko izveden dogodek pa je potrebnih še veliko drugih sestavin, ki se morajo zmešati v unikaten miks za perfektno zabavo.

Vsak večji elektronski dogodek je vedno rezultat več mesecev neprespanih noči. Festivali so kot manjša skupnost skupaj s trgovinami, restavracijami, varnostniki in ostalimi elementi celostne podobe takega dogodka. Zagotovitev nepozabnega dogodka in doživetje najboljše noči njihovega življenja za več deset tisoč obiskovalcev, je za organizatorje neverjetni logistični zalogaj. Za vse skupaj je vedno potrebno več kot samo najeti nekaj dobrih izvajalcev na glavno prizorišče. Vsekakor pa to ne velja samo za festival, ampak tudi za klube, ki se ukvarjajo z dogodki na podobni ravni.

Seminar bo potekal med 22. in 23. junijem 2016 od 16. do 22. ure v Študentskem kampusu (Pivovarniška ulica 6, Ljubljana). Redna cena seminarja je 299,00 eur, študentska cena pa je 259,00 eur. 

Vsak udeleženec prejme:

– Certifikat za uspešno opravljen The School Of House seminar
– Goodie bag
– Networking z mednarodnimi profesionalci
– Osvojeno novo znanje
– Karto za festival

 

Več informacij: https://www.schoolofhouse.nl/en/eo-slovenia/

 

Seminar DJ & Industry

V zadnjih 25 letih so se DJ-i spremenili v pop zvezde enaindvajsetega stoletja! Ne glede na to ali gre za razprodan stadion, ali za warm up set v backroomu manjšega kluba je ena stvar ostala enaka-kemija med nastopajočim in občinstvom. DJ & Industry crash course govori o tej magični interakciji. 

Seminar bo potekal 24. junija 2016 med 12. in 18. uro v Študentskem kampusu (Pivovarniška ulica 6, Ljubljana). Redna cena znaša 125,00 eur, študentska pa 90,00 eur.

Vsak udeleženec prejme:

– Certifikat za uspešno opravljen The School Of House
– Goodie bag
– Networking z mednarodnimi profesionalci
– Osvojeno novo znanje
– Karto za festival

 

Več informacij: https://www.schoolofhouse.nl/en/dji-slovenia/

 

Vstopnice:

– Event & Organization (20 prostih mest)
– DJ&Industry (40 prostih mest)

 

Prijavite se lahko do 15. junija oziroma do zapolnitve mest.

Za več informacij se obrnite na: info@k-o.events ali 031 490 516 (Jure Kvas).

 

Vabljeni!

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS