Vabilo k sodelovanju pri projektu Dialog mladih 2.0: Vključujemo!

Mladinski svet Slovenije k sodelovanju vabi mladinske organizacije in mladinske svete lokalnih skupnosti, ki bi prevzele vlogo koordinacije enega od 10 dvodnevnih lokalnih srečanj projekta »Dialog mladih 2.0: Vključujemo!«.

Za izvedbo dvodnevnih lokalnih srečanj projekta k sodelovanju vabimo 10 zainteresiranih partnerjev na lokalni ravni iz vrst organizacij članic Mladinskega sveta Slovenije in mladinskih svetov lokalnih skupnosti ter drugih mladinskih organizacij. Vzpostaviti želimo 10 kvalitetnih partnerstev, pri čemer organizator prevzame vsebinsko in organizacijsko plat projekta, partner pa v vlogi lokalnega koordinatorja prispeva k izvedbi posameznega lokalnega srečanja.

Terminska izvedba vseh 10 lokalnih srečanj bo predvidoma potekala med oktobrom 2013 in februarjem 2014, vsekakor pa po predhodnem dogovoru med Mladinskim svetom Slovenije in lokalnim koordinatorjem.

V kolikor pri projektu želite sodelovati vas prosimo, da nam do nedelje, 11. avgusta 2013 na strukturirani.dialog@mss.si pošljete motivacijsko pismo, kjer navedete vsaj 4 razloge, zakaj je vaša organizacija primerna za izvedbo dvodnevnega lokalnega srečanja ter na kakšen način lahko prispeva k učinkoviti motivaciji mladih za udeležbo dogodka. Poleg tega pripišite podatke o organizaciji ter kontakti osebi (koordinatorju), ki bo v prihodnje prevzela komunikacijo glede aktivnosti projekta »Dialog mladih 2.0: Vključujemo!«.

Natančnejša predstavitev projekta »Dialog mladih 2.0: Vključujemo!« je na voljo v priloženem dokumentu, celoten poziv k sodelovanju pa si lahko ogledate tukaj.