Vabilo na Volilno skupščino Sveta ŠOLS in Volilno skupščino Sveta Zveze ŠKIS

14. novembra 2015 bosta v Krškem, v Hotel City Krško, potekali Volilna skupščina Sveta študentskih organizacij lokalnih skupnosti in Volilna skupščina Sveta Zveze študentskih klubov Slovenije, na katerih se bo izvolilo novo vodstvo. Vašega svetnika oz. svetnico in druge aktiviste kluba, vabimo, da se volilnih skupščin udeležijo.

Zveza ŠKIS bo za prisotne na skupščinah organizirala kosilo in večerjo v Restavraciji City in nočitev z zajtrkom v Hotel City Krško, Mladinskem hostlu in Dijaškem domu Krško. Po uradnem delu bo sledilo druženje v diskoteki Kristal. Za vse, ki ne boste bivali v hotelu, bo organiziran prevoz na in iz večernega druženja. Ker so cene nočitev različne, bodo tisti, ki ne bodo bivali v hostlu, dobili več brezplačnih kupončkov za pijačo na večernem druženju.

Posamezniki lahko izbirajo med 2 paketoma in sicer:

• paket Skupščina (kosilo, večerja in večerno druženje brez nočitve): 10 EUR;

• paket Skupščina All Inclusive (kosilo, večerja, večerno druženje in nočitev z zajtrkom): 35 EUR.

Znesek bo klub poravnal z dotacijsko pogodbo, ki jo bo prejel po prijavi na skupščino.

Opomba: Za kosilo in večerjo bodo udeleženci koristili subvencionirano prehrano, zato morajo obvezno imeti s seboj osebni dokument in telefon. Strošek obrokov je pokrit v paketu.

Prijave na skupščino je potrebno oddati najkasneje do 9. novembra 2015 na obrazcu, ki ga boste dobili po elektronski pošti v vabilu (https://goo.gl/forms/ywx7zQQEEa).

Več informacij in navodil o sami skupščini (uradno vabilo in dnevni red) boste prejeli naknadno. Za dodatna vprašanja se obrnite na Vesno Arlič – vesna.arlic@skis-zveza.si.

Lep pozdrav,

Špela Oset l. r.,