Vsi na ŠKIS & KKŠ Winterfest

Zveza Škis in Klub koroških študentov vam s ponosom predstavljata letošnji program tega, že tradicionalnega dogodka, ki se je prelevil v pravi „spektakel na snegu“.

Vsi na ŠKIs2013  in KKŠ Winterfest bo potekal 23. februarja 2013 na Kopah. Organizatorja pripravljata nepozaben dan, poln adrenalina, sproščenega vzdušja in dobre volje, ki ga boste lahko preživeli skupaj s številnimi drugimi študenti iz cele Slovenije.

Dogodek se bo pričel s tečaji smučanja in bordanja nadaljeval pa s smučarsko tekmo študentskih klubov. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili v snežnem paintballu, snowbajkanju ter skokih. Zvečer bo že kot tradicionalno potekal koncert, kjer se vsako leto zbere več kot 2.000 mladih. Tokrat bo kot glavna glasbena skupina nastopila Big foot mama.

Prijave na dogodek preko specializiranih obrazcev zbirajo posamezni študentski klubi, organizatorjem pa jih oddajo najkasneje do 17. 2. 2013. Za več informacij se obrnite na vodjo projekta Štefana Grašiča (stefan.grasic@skis-zveza.si).

Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

vsinaskis_131.pdf

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS