Vsi na ŠKIs – največja študentska zabava na snegu

Ljubljana, 23. februar – Zveza ŠKIS in Klub koroških študentov pripravljata enega največjih spektaklov na snegu Vsi na ŠKIs, in sicer 25. februarja na Smučišču Kope. Dogodek se bo pričel s tečaji smučanja in deskanja, nadaljeval s tekmo študentskih klubov, zvečer pa bo potekal koncertni del, kjer bodo nastopili Tabu, Parni valjak, Monika Pučelj, Ansambel Stil in DJ Ney. Organizatorja pričakujeta približno 400 tekmovalcev in 3000 obiskovalcev večernega dela. Zveza študentskih klubov Slovenije v sodelovanju s Klubom koroških študentov organizira enega največjih študentskih dogodkov na snegu, saj se vsako leto na njem zbere okrog 3000 obiskovalcev. Dogodek bo letos potekal 25. februarja od 09:00 naprej na Smučišču Kope.

Vsi na ŠKIs se bo pričel z začetnimi in nadaljevalnimi tečaji smučanja in deskanja, nadaljeval pa s paralelno tekmo študentskih klubov. V popoldanskih urah bodo dogodek popestrile zabavne tekme s snowbike-i in pležuhi, vzporedno pa bo potekal tudi paintball turnir. Po zaključku rekreativnega dela na smučišču se bo pričel koncertni del, kjer bodo nastopili Tabu, Parni valjak, Monika Pučelj, Ansambel Stil in DJ Ney.  

Namen projekta je spodbujanje športnega udejstvovanja ter povezovanja študentskih klubov in sodelovanje le-teh s krovno organizacijo Zvezo ŠKIS. Organizatorja pričakujeta več kot 400 tekmovalcev, predstavnikov študentskih klubov, ter obilo rekreacije, zabave in športnega duha.

Štefan Grašič, vodja projekta: »Druženje v športnem okolju, sproščeno vzdušje in dobra glasba so bile osrednje misli in ideje, na katerih smo osnovali letošnjo različico tega projekta. Rezultat našega dela pa je program, ki s svojo širino in raznolikostjo zadovoljuje tudi najvišja pričakovanja študentov in je hkrati maksimalno povezovalen. Projekt bo potekal v sproščenem vzdušju, podprtem z dobro glasbo in zabavno animacijo, poln športnih aktivnosti, tekmovanj in druženja, kar predstavlja optimalne pogoje za medsebojno spoznavanje in povezovanje. To so hkrati tudi naši primarni cilji in mislim, da smo na dobri poti, da jih v celoti uresničimo.«

Kontaktna oseba:

Sanja Kropec – odnosi z javnostmi
E-pošta: sanja.kropec@skis-zveza.si
Telefon: 031 590 060

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS