Vstopi v cirkus komuniciranja!

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi letos pripravljajo že sedmi PR teater. Gre za enodnevno študentsko konferenco, ki bo 15. novembra 2016 na Fakulteti za družbene vede. Letos so se odločili, da bodo ustvarili nekaj novega, drugačnega, posebnega. Vstopili bodo v cirkus komuniciranja.

S PR teatrom želijo študentom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi. Program vključuje predavanja, delavnice in okrogle mize, ki jih izvedejo priznani slovenski ter tuji predavatelji. Z udeležbo na konferenci obiskovalci dobijo znanje, ki tudi povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Obenem udeleženci pridobijo nove ideje in poznanstva, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Te zanima, kakšno je življenje komunikologa? Ne veš, kaj je to merchandasing ali kliping? Si še vedno spraševal/a, kakšno je odgovorno oglaševanje? In kako deluje digitalno komuniciranje?

Prijave se odprejo v sredo, 12. oktobra, zato pohitite in si zagotovite svoje mesto v cirkusu komuniciranja!

Vse aktualne informacije najdete na:
– facebook.com/prteater,
– instagram.com/pr_teater in
– twitter.com/PRteater ter
– na spletni stran www.pr-teater.si.

Pridi tudi ti in vstopi v cirkus komuniciranja!