ym

Ypsilon Mladih ne ustavi niti izpitno obdobje!

Čeprav je izpitno obdobje že potrkalo na vrata, Ypsilon Mladi tudi v mesecu februarju za vse (ne samo za študente), pripravljajo cenovno ugodne, aktualne in kvalitetne računalniške delavnice – takšne in drugačne.

Če ti Excel ni dovolj, se lahko spopadeš s kar dvema vikend delavnicama (Photoshop in Programiranje) in izdelavo svoje spletne predstavitve.

Ypsilon Mladi je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga skozi celo leto soustvarjajo v sodelovanju z Microsoftom. Je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, ki jo izvaja Evropska komisija. V okviru projekta se pripravljajo delavnice:

Sreda, 4. februar – Spoznaj se z MS Office Excelom

Misliš, da je tvoje znanje Excela nekoliko pomanjkljivo in bi rad/a naredil/a prve in osnovne korake v svet Excela? Prijavi se tukaj. (Cena: 10 eur)

Ponedeljek, 9. februar – Nadgradi svoje znanje MS Office Excela

Ti osnovna uporaba Excela ne povzroča težav, nadgradnja pa stoji na nekoliko majavih tleh? Delo s formulami in uporaba različnih funkcij po naši delavnici ne bo več korak stran. Prijavi se tukaj(Cena: 10 eur)

Torek, 17. februar – Izdelaj svojo spletno predstavitev

Z orodjem WIX boš prodrl/a na svetovni splet, mi pa ti bomo ponudili več možnosti, kako se predstaviti in obdržati svojo predstavitev na svetovnem spletu! Prav tako se boš spoznal/a in izdelal/a CV vizitko, ki je izredno pomemben in prodoren element komunikacije 21. stoletja. Prijavi se tukaj(Cena: 10 eur)

Vikend delavnica (petek, 20. in sobota, 21. februar) – Prvi koraki v programiranje!

Programiranje je zabavno, kar bomo dokazali med vikend delavnico, na kateri se bomo spoznali s programiranjem in pojmi, kot so spremenljivke, zaporedje izvajanja ukazov, osnove grafike, IF stavki ipd. Delavnica je namenjena tistim, ki se s programiranjem srečujete prvič! Prijavi se tukaj(Cena: 30 eur/12-urna delavnica)

Sreda, 25. februar – Obvladaj MS Office Excel

Obladaš osnovne in dodatne funkcije Excela, a vseeno verjameš, da se v tem programu skriva še nekaj – več? Zate smo pripravili NAPREDNO delavnico Excela, kjer se boš naučil/a stvari, ki bodo še dodatno nadgradile tvoje znanje! Prijavi se tukaj.

Vikend delavnica (petek, 27. in sobota, 28. februar) – Oblikovanje fotografij s Photoshopom

Te zanima, kako se slik z naslovnic lotevajo profesionalci in zakaj vse fotografije izgledajo tako dobro? S 16-urno delavnico boš Photoshop spoznal tudi ti. Po delavnici boš obladal/a osnovne nastavitve, tuje ti ne bo obrezovanje in ravnanje slik, prav tako pa boš znal/a uporabljati tudi Photoshop filtre in svojim spominom dodajali besedila. Prijavi se tukaj(Cena: 30 eur/16-urna delavnica)

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS