Z malo domišljije do brezplačne šole programiranja!

Na Simbiozi pripravljajo natečaj ‘IKT skozi moje oči’, preko katerega bo 15 najboljših prejelo brezplačno šolo programiranja – ta bo potekala med januarjem in junijem 2016. Natečaj je odlična priložnost za mlade, saj bodo tekom šolanja spoznali in navezali stike s potencialnimi delodajalci-podjetji, ki jim primanjkuje tovrstnega kadra.

Brezplačno šolo programiranja lahko osvojite s sodelovanjem na natečaju ‘IKT skozi moje oči’, ki ga v sodelovanju z Microsoft Slovenija organizira socialno podjetje Simbioza Genesis. Skozi natečaj iščejo odgovore na vprašanja, kot so: Kako vidite IKT skozi svoje oči, kaj vam pomenijo znanja in veščine na področju IKT, kako IKT gradi naš vsakdan, zakaj in na kakšen način so IKT veščine prihodnosti ter kje in kakšna bo pa vašem prihodnost IKT?

Ker je pri ustvarjalnosti omejitev nebo, lahko vprašanja po svoje dopolnjujete, preoblikujete, zamenjate in obrnete. Pomembno je, da predstavite svoj pogled na IKT, ki naj bo kar se da širok in domiseln.

Sodelovanje v natečaju je preprosto: pripravite vsebinski izdelek na temo »IKT skozi moje oči« in odgovorite na vprašalnik.

Petnajstim najboljšim bo omogočena brezplačna udeležba na večerni šoli programiranja, ki bo potekala med januarjem in junijem 2016, vsak teden (1x tedensko po tri šolske ure).

Izpolnjen vprašalnik in izdelke je potrebno oddati najkasneje do 4. januarja 2016, rezultati pa bodo znani najkasneje do 15. januarja 2016.

Vse dodatne informacije o natečaju najdete tukaj. Poleg možnosti za brezplačno udeležbo na šoli programiranja lahko decembra izkoristite ugodne cene Simbiozinih e-delavnic, ki bodo potekale januarja in februarja.

Znanje je okno v svet, e-znanje je vaša vstopnica v svet kariere in zaposlitev!