Zavod ŠOLT: ugodnosti za študentske klube

Zavod ŠOLT je organizator jezikovnih, strokovnih in športnih tečajev in ponuja vsem članom študentskih klubov ugodnost v obliki popusta pri udeležbi izobraževanj v njihovi organizaciji.

Zavod ŠOLT s 24. februarjem ponovno prične  z izvedbo jezikovnih tečajev.  Začetne stopnje 30-urnih tečajev nemščine, angleščine, španščine, italijanščine, francoščine, portugalščine, ruščine in slovenščine so na voljo po posebni akcijski ceni, in sicer samo 127 € za študente Univerze v Ljubljani in 143 € za študente ostalih univerz. Vsak študent, ki se ob prijavi na tečaj izkaže s klubsko člansko izkaznico, je deležen še dodatnega popusta v višini 10 %.  Izkoristite ugodno ceno in se čim prej vpišite na želeni tečaj! Več o tečajih pa na njihovi spletni strani. 

Klubi se lahko odločite tudi za izvedbo tečajev v lokalnem okolju in pri tem koristite popust.

Trenutno aktualna sta tudi seminar feng šuja, ki je na voljo od 66€ dalje, in priprava na izpit Cambridge Advanced Certificate. Člani klubov ste deležni popusta v višini  5% tudi ob prijavi na športne in strokovne tečaje, ki jih organizira Zavod ŠOLT.

 

 

Obvestilo za vodstva klubov

Obveščamo vas o možnosti sodelovanja vašega kluba s ŠOLT-om.
I.    Študent, ki je aktiven član kluba, dobi ob vpisu 10% popusta na jezikovne tečaje in 5% popusta na ostale tečaje.
II.    Ob podpisu pogodbe s klubom študent plača 70% tečajnine, 10% krije ŠOLT, 20% krije klub.
III.    Ob podpisu pogodbe klub za študenta, ki je aktivni član, krije 90% tečaja, 10% krije ŠOLT. (Klub obračuna tečajnino svojemu članu v klubu).

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS