Zgodba 20 za 20 se nadaljuje: Klub škofjeloških študentov razveselil osnovno šolo

KŠŠ se je pridružil projektu 20 za 20 v Škofji Loki, kjer so se v sklopu koncertov, pod organizacijo različnih društev, zbirala sredstva za nakup glasbil za OŠ Škofja Loka – Mesto. Naš koncert je potekal 3. februarja, v MKC Pri Rdeči Ostrigi, nastopili pa so The WET, Attic Mist in FireSkulls. Glasbene dogodke v dobrodelni namen so organizirali tudi Agencija Koncerti, Zavod O in Loški Pub.

Skupaj jim je uspelo nabrati več kot 800€ za glasbila, ki so jih otroci iz OŠ Škofja Loka – Mesto prejeli v petek, 21.4., na zaključni prireditvi projekta, v dvorani osnovne šole. V uvodnem delu nas je nagovorila ravnateljica šole, nato je sledil plesni nastop. Marko Soršak – Soki (vodja projekta 20 za 20) je predstavil nove inštrumente in na oder povabil nekaj učencev, da so jih lahko preizkusili in kar sami zaigrali nanje. Prireditev pa se je zaključila z glasbenim nastopom osnovnošolske rock skupine FireSkulls, ki se ji je pridružil tudi Soki na bobnih.

 

 

KŠŠ-ju je bilo v veliko veselje sodelovati pri tem projektu. Poleg organizatorjev iz naše ekipe, ki so se izkazali pri izvedbi dogodka v Ostrigi, se Klub škofjeloških študentov zahvaljuje vsem nastopajočim skupinam, ki so se z veseljem odzvale na vabilo in podprle projekt, Sokiju za sam začetek, idejo in pomoč pri celotni izvedbi. Žigu iz Agencije Koncerti pa vse čestitke za koordinacijo, s katero jih je povezal in s tem omogočil tako lep rezultat, do katerega nikomur ne bi uspelo priti samemu.

 

 

 

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS