Zgodbe za dobro jutro na PR teatru

Letos se bo že četrtič zapovrstjo odvil PR teater, Študentska konferenca o odnosih z javnostmi, ki jo organizira Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Vabijo vas, da prisluhnete »Zgodbam za dobro jutro«, kar je tudi slogan letošnje konference, in skupaj z njimi odkrivate veščine, ki so ključnega pomena za vsakega predstavnika za odnose z javnostmi v pravem pomenu. V torek, 19. novembra, se bo tako v Veliki dvorani na FDV-ju odvilo 5 predavanj, študija primera, soočenje, pogovor, okrogla miza in 2 delavnici.

Čakajo vas zanimivi in znani govorci, kot so: Nina Gaspari, Aljoša Bagola, Roni Kordiš – @had, Boštjan Gorenc – Pižama in številni drugi izjemni ljudje, ki jim je vredno prisluhniti. Več o programu si lahko preberete na uradni spletni strani PR teatra, kjer na vse navdušence čaka tudi zavihek »Prijava«. Za udeležbo na konferenci boste, v kolikor ujamete »early bird« ceno študentske kotizacije (do 9. novembra), plačali le 10 €, po tem pa boste za njo morali odšteti 15 €. V kolikor pa niste več študent, ampak bi se vseeno radi udeležili PR teatra, boste za »early bird« kotizacijo morali odšteti 20 €, po 9. novembru pa 25 €.

Več o dogodku lahko najdete na:  spletna stran, facebook, twitter.

Vabljeni!