vsiz casovnica

Žirovski študentje vabijo

Klub Žirovskih Študentov že osemnajsto zaporedno leto prireja Vikend športa in zabave, in sicer 3. in 4. julija 2015.

Obljubljajo pester dnevni in večerni program. Dnevni program se bo odvijal na igrišču pri OŠ Žiri, večerni pa na stadionu OŠ Žiri.

PETEK
V petek začnemo ob 16. uri s turnirjem v ulični košarki (igrišče), ob 20. uri nadaljujemo s potopisnim predavanjem (stadion) in zaključimo z nočnim turnirjem v malem nogometu, ki se bo v veliki telovadnici OŠ odvijal pozno v noč. Medtem bomo na stadionu ob 21. uri začeli s CHARLIE NIGHT-om, ki nas bo popeljal nazaj v čase legendarnega žirovskega Charlie kluba. Z nami bodo super DJ-ji: Gaber, Gee, Thomas L in Dave J.

SOBOTA
V soboto začnemo ob 10. uri zjutraj s turnirjem v odbojki (igrišče).
Vzporedne dejavnosti bomo potekale v petek in soboto. Pripravili bomo različne aktivnosti tako za otroke kot tudi za malo starejše. V petek pred finalno tekmo v košarki se boste lahko preizkusili v metu trojk in metu s sredine, v soboto pa pripravljamo tradicionalni pancerball, kolo sreče s prikupnimi nagradami (tudi v petek), slackline, Ninjina igra, ping-pong laufarca, otroški kotiček z vzgojitelji, kjer bodo potekale otroške delavnice, chilling kotiček z jam sessioni, …
Letos pripravljamo veliko presenečenje, in sicer retrospektivo s fotografijami s preteklih KŽŠ dogodkov, predvsem Vikend športa in zabave v preteklih letih. FOTOGRAFIJE ki vam bodo všeč, boste lahko razvili na samem prizorišču.

Zvečer vam bomo pričarali nepozabno doživetje. Za vas bodo na sobotnem odru nastopile glasbene skupine LokalPatrioti, DreamOn, Queen Real Tribute in MI2!