ZNANI SO VSI NASTOPAJOČI NA ŠKISOVI TRŽNICI 2023!

Manj kot dva tedna nas ločita od Škisove tržnice, največje prireditve na prostem za mlade v Sloveniji,  ki bo letos potekala 11. maja 2023. Kardeljeva ploščad bo postala prostor pestrega dnevnega in  večernega dogajanja. Znani so tudi že vsi nastopajoči. Imetniki NLB Pay si lahko vstopnico po ceni 8  EUR zagotovite samo še do konca meseca.

 

  

Škisova tržnica bo svoje prve obiskovalce sprejela že ob 11:45. Popoldanski program bo pester in  zanimiv, zato se vsekakor splača priti že opoldne. Škisovo tržnico bo otvoril tradicionalen mimohod  študentskih klubov, nastop mažoretk in pozdravni govori. Tudi letos nam bodo ponudili domače  dobrote študentski klubi iz 6 različnih regij. Mogoče bo obiskati tudi mednarodni otoček, kjer se bodo  predstavile mednarodne organizacije. Obiskovalci se bodo lahko sprehodili med stojnicami naših  partnerjev, ki bodo ponujale najrazličnejše aktivnosti, od zabavnih iger do plesnih ritmov. Med  stojnicami se bodo v organizaciji Zveze slovenske podeželske mladine odvijale študentske igre, na  glavnem odru pa se bodo v tem času izvajale različne nagradne igre. Ob koncu popoldanskega  dogajanja bomo nagradili najbolj izvirno opremljeno stojnico ter najbolj čisto regijo. Seveda bo  poskrbljeno tudi za vse lačne in žejne. Poleg dobrot na stojnicah študentskih klubov, bo na prizorišču  tudi ponudba različne hrane in pijače.  

 

 

Znani so tudi že vsi nastopajoči. Za pester zaključek večera bodo na glavnem odru poskrbeli Naboj, Pižoni, Angel’s ex, Plateau, Orlek, Društvo mrtvih pesnikov, Pero Lovšin, Big Foot Mama in YU  generacija. Na elektro odru pa bodo obiskovalci lahko uživali v ritmih Rise Brown, Sibbjaga, Lare Lens,  Aneya F., VI·AL-a, Veztaxa in Glie. Celoten spored nastopajočih je objavljen tudi na Facebook in  Instagram profilu Škisove tržnice ter na spletni strani. 

 

 

Da bo Škisova tržnica res edinstvena, bo poskrbel NLB. Imetniki aplikacije NLB Pay boste na dan  dogodka deležni številnih ugodnosti – vse od hitrejšega vstopa na prireditev skozi NLB Pay VIP vhod  do edinstvene akcijske cene pijač (4+1 gratis). Poleg vseh ugodnosti na Škisovi tržnici, mobilna  denarnica NLB Pay vsem uporabnikom zagotavlja varno, hitro in enostavno uporabo. Vse od  potrjevanja spletnih nakupov, nakazovanja denarja s takojšnjimi plačili Flik in še mnogo več. 

 

 

Organizator poziva vse obiskovalce, da si pravočasno zagotovite vstopnico v predprodaji in se s tem  izognite gneči na vhodu. Imetniki NLB Pay si lahko vstopnico po ekskluzivni ceni 8 € zagotovite še do  30. 4. 2023, za ostale so vstopnice po ceni 12 € na voljo na povezavi in na vseh Eventimovih prodajnih  mestih. Na dan dogodka pa bo vstopnice po ceni 15 € možno dobiti tudi pri vhodu na prireditveno  prizorišče.

 

 

Več informacij o Škisovi tržnici 2023:  

Maruša Pajer  

Vodja marketinga in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2023  marusa.pajer@skis-zveza.si 

+386 70 705 534 

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS