Zveza ŠKIS išče nove aktiviste!

Začetek novega šolskega leta že trka na vrata, s tem pa tudi novo leto za Zvezo ŠKIS. Poslovili se bomo od nekaj odbornikov in trenutnih članov ekipe in zato iščemo nove. Delo na Zvezi ŠKIS pravzaprav ni delo, je učenje za življenje, spoznavanje novih ljudi, nabiranje izkušenj in druženje.

 

V večini gre za projektno delo, zato je delovna obremenitev različna in omogoča fleksibilen delovni čas. Od kandidata se pričakuje tudi prisotnost na sestankih odbora. Delo se začne takoj po izboru in bo obsegalo predvsem projektno delo.

 

Tokrat iščemo novega kandidata za sekretarja Zveze ŠKIS, mesto v odboru za visoko šolstvo, izobraževanje, socialo in zdravstvo in operative, in sicer osebo za trženje in marketing ter koordinatorja projektov. Več o posameznih razpisih najdete v priponkah.

 

Čas za prijavo za mesto sekretarja/sekretarke Zveze ŠKIS je 10. september, za prijavo za mesto odbornika pa do 5. oktobra 2018! 

 

Vse kar morate storiti je, da pošljete življenjepis in kratko motivacijsko pismo na maile odborov, za katerega se zanimate (maili so podani spodaj v razpisih).

 

 

 

RAZPIS_izobraževanje_5.10

Razpis_koordinator projektov_5.10

Razpis_sekretar_10.9.

RAZPIS_sociala_5.10.

RAZPIS_trženje_marketing_5.10

Razpis_visoko šolstvo_5.10.

 

 

 

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS