Zveza ŠKIS kot Ambasador znanja MiQ 2013

Zveza ŠKIS je prejela priznanje Mreže izobraževalnih nevladnih organizacij Slovenije (MINVOS) in pridobila naziv AMBASADOR ZNANJA MIQ 2013. Nagrada je potrditev strukturiranega in kakovostno zastavljenega sistema izobraževanja, ki predstavlja ključno poslanstvo organizacije.

Mreža izobraževalnih nevladnih organizacij Slovenije je Zvezi študentskih klubov Slovenije podelila Slovensko nagrado za organizacije, ki so imele poseben doprinos k razvoju izobraževanja v nevladnem sektorju. Zveza ŠKIS je tako pridobila naziv Ambasadorja znanja MiQ 2013.

Zveza ŠKIS svoje delovanje posveča kakovostnemu neformalnemu izobraževanju klubskih aktivistov, dijakov ter aktivistov Zveze ŠKIS ter se zavzema za prenos znanja in izkušenj med aktivnimi, znanja željnimi mladimi. V okviru projektov Škisova akademija, Izopop, Dijaški boomerang in Trening trenerjev zagotavlja številne strokovne in uporabne vsebine, ki so mladim v izjemno pomoč pri delu v mladinskih organizacijah ter na splošno v življenju.


Na pridobitev naziva Ambasador znanja MiQ 2013 smo izjemno ponosni, saj je to dodatna potrditev, da delamo dobro in sledimo svojemu poslanstvu. Vsekakor se bomo še naprej trudili za prenos znanja na mlajše generacije ter jih motivirali k aktivnemu in odgovornemu državljanstvu.

 

 

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKISin Facebooku @ZVEZA.SKIS