Zveza ŠKIS vabi na Klubsko olimpijado!

Se še spomnite legendarnega ŠKIS gol in ŠKIS koš druženja? Zveza ŠKIS 8. oktobra organizira Klubsko olimpijado, ki bo potekala v športni dvorani Gimnazije Celje center od 11. ure dalje.

Klubska olimpijada je namenjena medklubskemu povezovanju in druženju. Zveza ŠKIS pripravlja pravi športni spektakel, kjer se boste klubi lahko pomerili v treh različnih disciplinah, in sicer v nogometu, košarki in odbojki.

Vse discipline bodo potekale po sistemu 3 na 3. Pri nogometu se bo igralo brez vratarjev, možne pa bodo leteče menjave. Vsaka tekma bo trajala dva polčasa po 5 minut. Pri odbojki se bo igralo na dva dobljena seta do 21, v primeru tretjega do 15. Košarka bo trajala dva polčasa po 10 minut. Discipline bodo potekale istočasno, vsaka na tretjini telovadnice.

Za udeležbo pri nogometu in košarki se lahko prijavi največ 5 članov, pri odbojki pa največ 4 člani. V odbojkarski ekipi mora biti vsaj eno dekle. Da tekmovanje ne bo trajalo predolgo, se lahko vsaka ekipa prijavi samo na eno disciplino. Posamezen študentski klub lahko prijavi več ekip.

Poskrbljeno bo za dobro vzdušje, druženje, nagrade za najboljše in za hrano.

Prijave potekajo preko obrazca.

Sledite nam na Instagramu @ZVEZA_SKIS