Klub študentov občine Trebnje

Logo dolenjske regije
Dolenjska regija

Gubčeva 16 a,
8210 Trebnje

040 240 348
Socialna omrežja
Postani član
Povezava do obrazca
Več o klubu

Klub študentov občine Trebnje je dinamična in odprta organizacija, posvečena povezovanju študentov v upravni enoti Trebnje. Naš cilj je ustvarjanje skupnosti študentov, ki spodbuja druženje, izmenjavo idej ter izvajanje raznolikih dogodkov. Klub aktivno sodeluje z lokalno skupnostjo in ustvarja priložnosti za osebni in družbeni razvoj študentov v občinah Trebnje, Mokronog-Trebelno, Mirna in Šentrupert. Organizacija deluje že od leta 1993, od takrat pa je tudi članica zveze ŠKIS in je upravičena do 0.89% sredstev ŠOLS (0.3% vseh sredstev ŠOS).

Klubski prostori se nahajajo na Gubčevi cesti 16 v Trebnjem, kjer članom ponujamo brezplačen internet, zastonj tiskanje, namizni tenis, namizni nogomet, pikado in družabne igre. Osredotočamo se na izpolnjevanje želja mladih in nadaljevanje obstoječih projektov.

Klub deluje na številnih področjih, vključno s kulturo, umetnostjo, izobraževanjem, športom in prostovoljstvom. Organiziramo prireditve, ki promovirajo glasbo in kulturo, spodbujajo ustvarjalnost, kakovost dela članov in povezovanje z drugimi študentskimi organizacijami. Naš najbolj prepoznaven dogodek je Študentski vikend inteligence in cvička (ŠVIC). Vključuje športne turnirje, delavnice in večerne glasbene nastope. Klub prav tako organiziramo različne aktivnosti, kot so smučanje, drsanje, filmski večeri, večeri družabnih iger in izleti.

KŠOT ostaja v srcu skupnosti kot ključni del mladinskega dogajanja, zaznamujejo ga inovativnost, tradicija in pripadnost kulturnim prizadevanjem Tisti, ki so del kluba, cenijo pridobljene izkušnje, mreženje in priložnosti za osebni in profesionalni razvoj.

Nazaj na regije
back-to-top
loader