Tipske pogodbe

Tipske pogodbe so pogodbe Zveze ŠKIS z našimi podpornimi partnerji. Pogodbe Zvezi ŠKIS, aktivistom Zveze ŠKIS, študentskim klubom in članom študentskih klubov prinašajo številne ugodnosti, ki jih ne gre zamuditi. Več o ponudbah lahko preberete spodaj.

Tiskarna podoba

Študentskim klubom nudi ugodnejši tisk in izdelavo promocijskih materialov glede na količino, med katere spadajo transparenti, zastave, plakati, jumbo plakati, nalepke ter majice.

Fitnes alfa gym

Za vse vaše klubske aktiviste in člane nudi naslednje ugodnosti:

  • Cenejša mesečna karta za člane klubov, in sicer celodnevna mesečna karta (od 6:00 do 23:00) po ceni 41 EUR, poldnevna mesečna karta (od 6:00 do 16:00) po ceni 31 EUR, dopoldanska mesečna karta (od 6:00 do 13:00) pa po ceni 26 EUR.
  • Cenejša mesečna karta za aktiviste Zveze ŠKIS - dodatnih 10% popusta na zgoraj navedene cene.
  • Ob prvem prihodu bo vsem, ki bodo koristili popust, pripadala majica, brezplačen uvodni trening v fitnes in brezplačna vpisnina.

Voda 902

Študentskim klubom nudo ugodnejše naročilo personaliziranih vod za promocijske namene, in sicer 10 % popust za vsa naročila. Cena plastenke vode tako znaša za Zvezo in njene članice 0,225 € + DDV.

Adrestia

Ponuja ugodnejšo nabavo pisarniških materialov glede na količino.

Starteks

Študentskim klubom nudi ugoden najem sistema davčnih blagajn.

Vibeit

Študentskim klubom nudi ugodnejšo nabavo promocijskih materialov v okviru ponudbe spletne trgovine brandvibes.si. Ugodnosti se določijo glede na značilnosti naročil, a ne smejo biti nižja od 10 % popusta na posamezno transakcijo za izdelke znamke brandvibes.si.

Eurosender

Spletna platforma, ki omogoča pošiljanje paketov in kovčkov po Evropi. Storitev omogoča pošiljanje paketov in kovčkov po ugodnih cenah, deluje povsod po Evropi, klubi pa bodo prejeli kodo, s katero bo pošiljanje še za 10% cenejše – SKIS10.

Zavarovalnica vita

Zavarovalnica Vita vsem članom študentskih klubov nudi 20% popust pri spletni sklenitvi zavarovanja za tujino NLB Vita Tujina. Zavarovanje lahko sklene vsak, ne glede na to, pri kateri banki ima odprt bančni račun.

Ob spletnem sklepanju za popust uporabi kodo SKIS20. Zavarovanje velja za področje celega sveta, za poljubno število dni v letu. Več informacij o zdravstvenem zavarovanju z medicinsko asistenco v tujini NLB Vita Tujina in obrazcem za sklenitev najdeš na: Zdravstveno zavarovanje za tujino, NLB Vita Tujina.

back-to-top
loader