Klub študentov Poljanske doline

Logo gorenjske regije
Gorenjska regija

Trata 7,
4224 Gorenja vas

04 510 77 40
Socialna omrežja
Postani član
Povezava do obrazca
Več o klubu

Upravna enota Škofja Loka – 2700 študentov

Občina: Gorenja vas – Poljane

Klub študentov Poljanske doline vključuje študente in dijake, ki si želijo izmenjati svoje študijske izkušnje s sovrstniki in aktivno preživeti prosti čas.

Klub ima svoje prostore, kjer je študentom in dijakom na voljo uporaba računalnikov, fotokopirnega stroja, tiskalnika itd. Poleg tega pa se v okviru kluba organizirajo tudi izleti, brucovanja, potopisna predavanja in skupinska smučanja, katerih glavni namen je druženje, pridobivanje novega znanja in aktivno preživljanje prostega časa med izpitnimi obdobji. Ker študentje in dijaki predstavljajo intelektualce, se klub zavzema za subvencioniranje različnih tečajev, kar mnogim olajša študij, saj je ta za nekatere kar velik finančni zalogaj.

Največji projekt KŠPD je Brucovanje, katerega cilj je vključitev študentov v aktvnosti kluba. Brucovanje običajno poteka spomladi. Klub ima tudi Etno sekcijo, ki združuje dekleta in fante, ki aktivno obujajo stare kmečke običaje. Organizirajo več akcij, katerih namen je druženje in aktivno preživljanje prostega časa.

Eden večjih projektov kluba pa je tudi Študentje voščijo pod šotorom, ki poteka v prednovoletnem času.

Nazaj na regije
back-to-top
loader