Študentsko-mladinski klub Klinka

Logo 02 regije
02 regija

Trg svobode 15B,
9250 Gornja Radgona

051 258 859
Socialna omrežja
Postani član
Povezava do obrazca
Več o klubu

6.2.2004 smo ustanovili »MLADINSKI KLUBU KLINKA« (MKK). Leto dni pozneje, 18.2.2005 smo na skupščini kluba sprejeli spremembo statuta ter imena in tako je nastal ŠTUDENTSKO-MLADINSKI KLUB KLINKA – ŠMKK.

ŠMKK deluje na območju UE Gornja Radgona, torej v Občinah Gornja Radgona, Apače, Radenci in Sv. Jurij ob Ščavnici.

Zavedamo se, kaj pomeni predstavljati mladih vredno organizacijo zato želimo svojim članom ponuditi čim bolj raznolike dejavnosti, pri tem pa se želimo prilagajati njihovim potrebam. Nočemo in ne želimo konkurirati ali podvajati stvari, ki se že dogajajo, ampak ponuditi aktivnosti, ki še jih ni in tako prebuditi tiste mlade, kateri še do sedaj niso našli svojega mesta v obstoječih organizacijah in društvih ter pritegniti vse, ki si želijo dodatnih aktivnosti.

Zavedamo se, da naše delovanje še ne seže v vse občine Ue Gornja Radgona, a si z nenehnim delom prizadevamo, da bi nam to uspelo in bi se lahko pohvalili, da se naši projekti izvajajo v vseh občinah.

Naše poslanstvo temelji tudi na sodelovanju in povezovanju z drugimi društvi in organizacijami, ki se ukvarjajo z mladimi tako v sami občini, kot tudi v regiji in državi ter s sorodnimi organizacijami v EU.

ZATO, ŠTUDENTI, DIJAKI TER VSI MLADI, ČAS JE, DA SE TUDI MI IZKAŽEMO IN POKAŽEMO POVEZANOST IN NAREDIMO NEKAJ ZA LEPŠO MLADOST NAS VSEH.

Nazaj na regije
back-to-top
loader